رئیس دانشگاه: نقش مهم خانواده‌ها در پیشگیری از حضور فرزند بیمار در مدارس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی گفتگویی تاکید کرد: خانواده‌ها ملزم هستند درصورتیکه متوجه بیماری فرزندان خود شدند سریع به مدرسه اعلام و از حضور فرزند خود در مدرسه جلوگیری کنند و مدیران مدارس هم موظف به همکاری هستند.

دکتر شاهین شیرانی افزود: در دو سال گذشته چند موج سخت بیماری را با آمار بالای جانباختگان پشت سر گذاشتیم، اما در نهایت واکسیناسیون کمک کرد میزان خسارت جانی را کاهش دهیم.

وی اظهار کرد: آموزش حضوری در مدارس مصوب ستاد ملی کرونا است و با رعایت دقیق شیوه‌نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک در کلاس درس لازم است از سلامت دانش‌آموزان حفاظت شود.

دکتر شیرانی افزود: الزامی است امکانی فراهم شود که کلاس‌های درس در فاصله‌های زمانی کوتاه برگزار و همچنین فاصله اجتماعی میان دانش‌آموزان رعایت شود، همچنین درصورت مشاهده علائم بیماری در دانش‌آموزان، مدیران مدارس نباید سخت‌گیری کنند و به دانش آموز اجازه استراحت دهند چرا که سلامت دانش‌آموز در اولویت است.

رئیس دانشگاه تاکید کرد: با توجه به فرصت محدود باقی مانده در سال تحصیلی، ضروری است کم و کاستی‌ها در آموزش‌ها جبران شود.