دیدار رییس سازمان اورژانس کشور با سرپرست دانشگاه

جمعه هفتم آبان ماه، در دیدار رییس سازمان اورژانس کشور با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مشکلات اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه که با حضور دکتر میعادفر رییس سازمان اورژانس کشور و معاونین وی، دکتر شاهین شیرانی سرپرست دانشگاه، دکتر سلطانیان مدیر دفتر ریاست دانشگاه و مسئول روابط عمومی، دکتر رضایتمند معاون پشتیبانی دانشگاه و دکتر غفور راستین رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان برگزار شد، مشکلات فوریت های پزشکی استان اصفهان و مطالبات پرسنل پیگیری شد.

دکتر میعادفر در این جلسه طی سخنانی، توجه بیشتر به اورژانس پیش بیمارستانی و ارتقای روحیه پرسنل با رفع مشکلات فعلی آنها را در اولویت مسائل دانست و افزود: سالانه در سطح کشور، 4 و نیم میلیون ماموریت توسط اورژانس پیش بیمارستانی انجام می شود که این ماموریت ها داخل منازل و خانه‌های مردم است، در حقیقت پرسنل اورژانس به عنوان سفیران حوزه سلامت وارد منازل مردم می شوند و این مسئله چه از لحاظ ظاهر و چه از لحاظ دانش و مهارت آنها بسیار حائز اهمیت است.

رییس سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: خواسته ها و مطالبات پرسنل اورژانس به حق است و باید در اسرع وقت مورد پیگیری قرار گرفته و برطرف شود.

دکتر میعادفر برای اختصاص یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به اورژانس اصفهان تا پایان سال 1400 قول مساعد داد و اظهار کرد: اورژانس اصفهان بایستی از ظرفیت شهرداری ها و امکانات عمومی شهر استفاده بیشتری داشته باشد، چرا که این موضوع در کشور و سایر استان‌های بزرگ در مسیر امدادرسانی و کمک به مردم و استقرار پایگاه های اورژانس اجرایی شده، اما متاسفانه اصفهان تاکنون از این ظرفیت ها استفاده خوب و مطلوبی نداشته است.

همچنین در این جلسه بحث کمبود نیروی انسانی به دلیل ایجاد نارضایتی در بین پرسنل حاضر و کاهش کیفیت خدمات اورژانس پیش‌بیمارستانی، از سوی رؤسای سازمان اورژانس و رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مورد تاکید قرار گرفت.

در ادامه دکتر نوری معاون آموزش و اعتباربخشی سازمان اورژانس کشور گفت: ان شاء الله با رفع مشکلات پرسنل فوریت‌های پزشکی و ارتقای انگیزه در آنها، باید به سمت هوشمندسازی اورژانس در استان اصفهان پیش برویم، به نوعی که چه از لحاظ گرفتن آدرس و راهبری ناوگان اورژانس و چه از لحاظ ارائه خدمات به بیماران و مصدومان بتوانیم از آخرین تکنولوژی ها و امکانات موجود استفاده کنیم.

وی همچنین بر ارتقای پرسنل بر اساس نظام رتبه بندی و ارزیابی دانش و مهارت آنها تاکید کرد.