در نشست ستاد کرونای استان اصفهان مطرح شد: تسریع روند واکسیناسیون با اجرای طرح شهید سلیمانی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شامگاه سه شنبه 11 آبانماه، در نشست ستاد کرونای استان اصفهان، طی سخنانی با اشاره به اینکه شیب ابتلا به کرونا در سراسر کشور نشان دهنده زنگ خطر روند رو به افزایشی است، گفت: هنوز وارد موج ششم نشده ایم اما این موج به کشورهای روسیه و ترکیه رسیده است.

دکتر شاهین شیرانی افزود: هرچه تعداد آزمون های مثبت بیشتر و نمونه گیری ها افزایش پیدا کند میزان بستری ها بیشتر و تعداد افراد در بخش مراقبت های ویژه افزایش و در نهایت مرگ و میر زیادتر می شود.

وی به سقف 100 هزارنفری واکسیناسیون در روز اشاره کرد و بیان داشت: میزان واکسیناسیون روزانه رضایت بخش نیست و ما به دنبال واکسینه کردن نوبت اولی ها هستیم.

دکتر شیرانی با بیان اینکه تاکنون 46 درصد دانش آموزان واکسن نزده اند، گفت: در شهرستان هایی که واکسیناسیون بزرگسالان کمتر است، جمعیت دانش آموزی نیز کمتر برای واکسن مراجعه کرده اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین گفت: هر چه زمان می گذرد سرعت واکسیناسیون کمتر می شود، که به منظور آسیب شناسی این مساله، دانشگاه علوم پزشکی تحقیقاتی را در زمینه علل تمایل نداشتن به واکسیناسیون به خصوص در برخی شهرستان ها از جمله خمینی شهر، برخوار و نجف آباد انجام داده است.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونای استان اصفهان نیز در این نشست اظهار داشت: واکسیناسیون رده دانش آموزی استان در فاصله سنی بین 12 تا 18 سال به مرز 63 درصد رسیده است.

حجت الله غلامی تصریح کرد: تعداد بستری های استان از یک هزار و 950 نفر به یک هزار و 85 نفر و ترخیصی های استان از 205 نفر به 250 نفر رسیده است که این نشان دهنده کاهش حجم بستری ها در چند روز گذشته بوده است.

وی ادامه داد: در زمینه رنگ بندی کرونایی، هم اینک 10 شهرستان استان اصفهان زرد، 2 شهرستان آبی و 16 شهرستان نارنجی است.

غلامی با بیان اینکه قرار شده است موضوع واکسیناسیون با طرح شهید سلیمانی به صورت محله‌ای و کوچه‌ای ادامه پیدا کند تصریح کرد: طرح شهید سلیمانی از هفته آینده فعال می‌شود و با اجرای مجدد این طرح، روند واکسیناسیون در این استان تسریع خواهد شد.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه تعدادی از شهرستان‌ها و استان‌های اطراف اصفهان مانند یزد، سمنان و فارس وضعیت قرمز پیدا کرده‌اند بنابراین رعایت مراقبت‌های ویژه برای مردم جهت پیشگیری از ابتلاء به کرونا ضروری است.
غلامی از برگزاری مراسم ویژه 13 آبان در استان اصفهان نیز خبر داد و گفت: در شهرستان های زرد استان یک محور پیاده روی و اجتماع با فاصله مناسب و استفاده از ماسک و در شهرستان های نارنجی فقط تجمع و استفاده از ماسک و فاصله گذاری پیش بینی شده است.

وی همچنین از اجرای طرح زوج و فرد ترافیکی با توجه به سردی هوا خبر داد و افزود: طرح زوج و فرد از ساعت 8 صبح تا 13 و 16 تا 21 فردا اجرا می شود.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونای استان اصفهان در خصوص بازگشایی مدارس، اظهار کرد: بازگشایی مدارس از ۱۵ آبان ماه و اول آذرماه برای مقاطع متوسطه دوم و اول وابسته به شرایطی انجام خواهد شد، کلاس‌ها سه روز در هفته حضوری بوده و مابقی به صورت غیر حضوری خواهد بود و ضروری است ۸۵ درصد واکسیناسیون دانش آموزان پوشش داده شود.