در جلسه رییس دانشگاه: بررسی بسترهای همکاریهای مشترک تحقیقاتی و ارتباط دانشگاه با صنعت

چهارشنبه 8 تیرماه، رییس دانشگاه با معاونین تحقیقات و فناوری، غذا و دارو، روسای دانشکده های  دندانپزشکی، داروسازی و مدیران حوزه معاونت تحقیقات و فناوری جلسه ای رابرگزار نمود.

در ابتدای این جلسه دکتر سیاوش معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه طی سخنانی ضمن اشاره به شعار سال با عنوان (تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین)  و با توجه به ابلاغ قانون جهش دانش بنیان، از شرایط پیش آمده به عنوان یک فرصت برای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در عرصه فناوری و تولید دانش بنیان نام برد و دانشگاه های علوم پزشکی را  به خاطر وجود بستر عرضه و تقاضا برای تولیدات محصول محور ، دارای شرایط ویژه در کشور عنوان کرد.

سپس دکتر زرگر مدیر توسعه فناوری دانشگاه نیز گزارشی از وضعیت دانشگاه در رتبه بندی علمی دانشگاه ها در عرصه فناوری طی سالهای ۹۷ تا ۱۴۰۰ و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ارائه نمود.

وی همچنین در ادامه سخنانش به تشریح برنامه ها و پتانسیل موجود دانشگاه، جذب پژوهشگران، شرکت های دانش بنیان و بستر ارتباط دانشگاه با صنعت پرداخت و اقدامات انجام شده از جمله تفاهم نامه ها، قراردادها، راه اندازی اتاق تمیز، مراکز رشد، مرکز نوآوری  و پارک علم و فناوری، و بسته های حمایتی از طرح های کاربردی و محصول محور را معرفی نمود.

خانم دکتر زرگر ضمن معرفی برنامه های پیش بینی شده، زمینه های همکاری های مشترک معاونت تحقیقات و فناوری با معاونت غذا و دارو، دانشکده فناوری های نوین، آزمایشگاه جامع  و دانشکده داروسازی را ارائه نمود.

در ادامه جلسه حاضرین در خصوص زمینه های همکاری های مشترک، اهداف و برنامه های هر معاونت و دانشکده در این راستا بحث و تبادل نظر نمودند.

در پایان دکتر شیرانی رییس دانشگاه در سخنانش به لزوم تغییر نگرش دانشگاهیان جهت دستیابی به اهداف مشترک در عرصه تولید از علم و لزوم حذف بروکراسی ، استفاده از راهکارهای شتاب دهنده و پتانسیل بخش خصوصی و امکانات موجود در همه مراکز دانشگاه تاکید نمود.

وی ضمن اعلام آمادگی برای هر گونه حمایت در جهت پیشرفت عرصه فناوری ، ماموریت های مختلف از جمله عقد تفاهم نامه ها،  پیگیری امکانات حمایتی از وزارت متبوع و دفتر علم و فناوری ریاست محترم جمهوری، برگزاری جلسات مشترک بین معاونت ها و دانشکده های حاضر و پیگیری  مصوبات این جلسه را به مسئولین حاضر محول نمود.