درگذشت استاد بزرگ دانشگاه دکتر عباس ادیب/ تسلیت به جامعه علوم پزشکی

انالله و انا الیه راجعون

استاد گرانقدر، بزرگ مرد عرصه علم و دانش، استاد دکتر عباس ادیب، صبح امروز دار فانی را وداع گفت.

دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه، در پیامی درگذشت این استاد فقید را به جامعه علوم پزشکی و خانواده محترم ایشان تسلیت گفت:

قطره ای بر پایان قصیده بلند استاد عباس ادیب

امروز پانزدهم مرداد ماه 1400، قصیده بلند زندگی استاد دکتر عباس ادیب به آخر رسید، قصیده ای که از خانه ای خشتی در حبیب آباد برخوار آغاز شد، به مکتب خانه و محفل درس مرحوم آیت الله ادیب رفت، سر از دبیرستان و دانشکده پزشکی درآورد، و دانشگاه ساخت و تا آخر بر اندیشه و کار برای دانشگاه ماند.  قصیده زندگی استاد، قصیده دانش و همت و پرکاری است، تعلیم، تفکر، دوری از اغراق و عوام زدگی، ولع به خواندن و فهمیدن، دوری از تقلید بدون فهم، انصاف ورزی در قضاوت، و سوز دل برای ساختن و رشد دیگران.

این قصیده زیبا و تاریخ ساز، در جای جای دانشگاه اصفهان همواره طنین می اندازد، و هر بار که تکوین دانشگاه مرور میگردد خوانده میشود.

اندوه فقدان استاد را به یادگاران گرانقدرایشان، سرکار خانمها دکتر مینو و دکتر مینا ادیب، و همه شاگردانی که لذت حضور در کلاس درس و محفل بحث ایشان را درک کرده اند، و همچنین جامعه علمی کشور تسلیت عرض می کنم. از خدای بزرگ می خواهیم که روح بلند ایشان را در بزم خوبان درگاهش به آرامش و شادمانی جاودان بسپارد.

دکتر طاهره چنگیز

رییس دانشگاه