حضور رییس دانشگاه در یکی از شعبات اخذ رای و تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جمعه ۲۸ خرداد ماه در ساعات ابتدای رای گیری با حضور در شعبه اخذ رای پل خواجوی اصفهان در گفت و گویی با بیان اینکه پروتکل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، از قبل از انتخابات اعلام شد، اظهار کرد: پروتکل های مبنی بر امکان رای گیری در فضای باز تعیین شد. ضمن اینکه استفاده از ماسک در طول فرآیند رای گیری اجباری است و مردم باید با حفظ فاصله اجتماعی مناسب، جلوی انتشار ویروس را بگیرند.
وی با بیان اینکه انتخابات در بیشتر شعب اخذ رای در فضای باز است و در شرایط ایده آل باید مدت زمان حضور مردم در صف کم باشد، افزود: به شرطی که همه افراد از ماسک استفاده کنند، نگرانی از بابت شیوع ویروس نداریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در توصیه به مردم مبنی بر رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: همه افراد حتما قبل از خروج از منزل ماسک داشته باشند و تا زمان بازگشت ماسک خود را حفظ کنند.
دکتر چنگیز افزود: توصیه دوم ما این است که برای کاهش زمان توقف در صف های انتخاباتی به منظور جلوگیری از شیوع ویروس، حتما لیست اسامی کاندیداها را آماده داشته باشند. خصوصا کاندیداهای شورای اسلامی شهر که تعداد آنها بیشتر است و به دلیل الکترونیک برگزار شدن نیاز به کد انتخابی افراد است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر رعایت بیشتر فاصله فیزیکی در صف های انتخاباتی تاکید کرد و گفت: فاصله فیزیکی باید بیشتر رعایت شود. اکنون مردم نزدیک به هم ایستاده اند و با وجود تذکرهای مکرر این موضوع به خوبی رعایت نمی شود. حداقل فاصله فیزیکی باید دو متر باشد و از مردم می خواهم حداقل جمله معروف از جلو نظام را رعایت کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید براینکه حضور در نخستین ساعات رای گیری به این دلیل است که وظیفه همه کسانی است که قبلا به جمهوری اسلامی رای داده و همچنان باید از جمهوریت دفاع کنند، تصریح کرد: با حضور در پای صندوق های رای، به موجودیت نظام رای می دهیم و کمک می کنیم اقتدار کشور حفظ شود.
وی با تاکید براینکه تمام همکاران علوم پزشکی آماده هستند و صندوق های سیار نیز برای کسانی که در حال ماموریت هستند آماده است، تصریح کرد: برای بیماران بستری نیز تمهیداتی اندیشیده شده است، چراکه عموما جامعه سلامت نسبت به مسائل کشور حساسیت دارند و در انتخابات همواره حضور پرشور خواهند داشت.