حداکثر پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی از واکسیناسیون کرونا/ ایجاد مطالبه مردمی "بله به واکسن"

استاندار اصفهان گفت: لازم است دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌ها حداکثر پشتیبانی از فرایند واکسیناسیون کرونا را در استان داشته باشند و برای رفع نارسایی‌ها و نیازهای مراکز تجمیعی بیشتر تلاش کنند.

دکتر سید رضا مرتضوی شامگاه سه شنبه 4 آبان ماه، در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در استانداری اصفهان افزود: تسریع در واکسیناسیون کرونا یک مساله کشوری است و باید همه بخش ها در این زمینه فعالیت و همکاری داشته باشند.

وی با بیان اینکه باید انرژی بیشتری برای اطلاع رسانی درباره اهمیت واکسیناسیون کرونا و ترغیب مردم برای دریافت واکسن صرف کنیم، اظهار داشت: لازم است از ظرفیت های موجود مانند اطلاع رسانی در بخش های مختلف از جمله مساجد و حوزه های علمیه در این جهت استفاده شود.

دکتر مرتضوی با تاکید بر اینکه اگر مجموعه ای اقدام به تامین مکان برای مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرده است این همکاری خود را تا اطلاع ثانوی ادامه دهد، افزود: لازم است دستگاه های اجرایی، خیران و بخش های مختلف در همکاری با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای تامین فضاهای مناسب در فصل سرما برای مراکز واکسیناسیون و رفع نیازهای آنها اقدام کنند.

استاندار اصفهان تصریح کرد: می توان از فرصت بازگشایی مدارس برای ترویج و تقویت رعایت شیوه نامه های بهداشتی و آموزش آن به دانش آموزان و خانواده های آنها استفاده کرد.

دکتر مرتضوی تاکید کرد: مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، ملاک عمل ما در بازگشایی مدارس است و آمادگی های لازم در این زمینه باید در واحدهای مختلف ایجاد شود.

مطالبه مردمی "بله به واکسن" ایجاد شود

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این جلسه گفت: ایجاد مطالبه مردمی " بله به واکسن " به‌منظور فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی درباره اهمیت واکسیناسیون کرونا و ترغیب مردم به دریافت واکسن ضروری است .

دکتر شاهین شیرانی با اشاره به اینکه هنوز حدود یک و نیم میلیون نفر از جمعیت استان اصفهان برای دریافت واکسن کرونا مراجعه نکرده اند، درحالیکه حدود ۲ میلیون دُز واکسن کرونا دپو شده داریم، گفت: لازم است اطلاع رسانی به این دسته افراد درباره تاثیر واکسن در کاهش مرگ و میر و ابتلای شدید به کرونا صورت گیرد.

وی با بیان اینکه دیروز در استان حدود ۱۸ هزار نفر برای نوبت اول و ۵۰ هزار نفر برای نوبت دوم واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون مراجعه کردند، اظهار داشت: پوشش واکسیناسیون نسبت به جمعیت در خمینی شهر، برخوار، نجف آباد و فلاورجان نسبت به سایر شهرستان ها کمتر و در بویین میاندشت، نطنز و اردستان بالاتر است.

دکتر شیرانی با اشاره به سرد شدن دمای هوا، تصریح کرد: سالن های مورد استفاده در برخی از مراکز تجمیعی واکسیناسیون برای فصول سرد سال مناسب نیست و باید جایگزین های مناسب برای آنها تامین شود یا اینکه این فضاها مناسب سازی شود.

وی همچنین خواهان اجرایی شدن بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور درباره واکسیناسیون کارکنان دولت و تامین شبکه اینترنت مناسب برای مراکز تجمیعی واکسیناسیون شد و خاطرنشان کرد: قطعی اینترنت در برخی از مراکز واکسیناسیون به نارضایتی مردم منجر شده است.