تقدیر فرماندهی نیروی انتظامی استان از مسئولین دانشگاه و کادر درمان استان

به مناسبت آغاز هفته نیروی انتظامی(۲۷ مهر لغایت ۲ آبان ماه ۹۹)، جانشین فرماندهی انتظامی استان و جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی نواحی اصفهان، در دیداری با دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه، از زحمات مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و پرسنل کادر درمانی استان تشکر و قدردانی نمودند.

در این دیدار که یکشنبه ۲۷ مهرماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد، سرهنگ هاشمی فر طی سخنانی بر اهمیت همگرایی دو موضوع امنیت و سلامت تاکید نمود.

دکتر چنگیز نیز با بیان اجدایی ناپذیر بودن دو موضوع امنیت و سلامت تصریح نمود: ۲۵ درصد از عوامل مرتبط با سلامت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تبع آن دانشگاه های علوم پزشکی مرتبط می شود و ۷۵ درصد آن تحت تاثیر عوامل دیگر است که مهمترین آن مبحث امنیت مردم می باشد.

وی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی را با سازمان نیروی انتظامی استان همکار یکدیگر عنوان و تکمیل نمود: در خصوص شیوع بیماری کووید ۱۹، هر زمان که نیروی انتظامی با جدیت وارد عمل گردیده و در انجام محدودیت ها و عمل نمودن به توصیه های ستاد استانی پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا با دانشگاه همکاری نموده است، تاثیر آن را به صورت کاملا واضح و مشخص در کاهش آمار مبتلایان و قربانیان مشاهده نموده ایم و امیدوار هستیم این همکاری همچنان مانند گذشته ادامه داشته باشد تا بتوانیم در کاهش آمار مبتلایان و در نهایت ریشه کنی بیماری کرونا موفق گردیم.