تشییع پیکر پدر فارماکولوژی ایران دکتر عباس ادیب

مراسم تشییع پیکر استاد فقید سعید و دانشمند دوران، دکتر عباس ادیب، صبح روز یکشنبه 17 مردادماه 1400، با حضور مسئولین استانی و دانشگاهی و جمعی از کارکنان دانشگاه، با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، در محل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.
پیکر این استاد گرانقدر و نستوه پس از تشییع در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و اقامه نماز در قطعه نام آوران باغ رضوان به خاک سپرده شد.
دکتر عباس ادیب حبیب‌آبادی، پزشک داروساز ایرانی، پدر علم فارماکولوژی ایران، استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دارای تالیفات و ترجمه‌های شاخص علمی بود که دو روز گذشته در سن 99 سالگی درگذشت.
این استاد فقید در طول حیات علمی از هیچ کوششی برای روشن نگاه داشتنی چراغ علم در این سرزمین دریغ نورزید و تا سن ۹۶ سالگی به تدریس در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد.
گفتنی است دکتر ادیب بیش از حدود ۲۰ هزار صفحه کتاب نوشت که همه در طب و داروسازی راهگشای بسیاری از بیماری‌ها می باشد.

ایشان برای ترجمه کتاب تشخیص و درمان طبی بیماری‌ها برگزیده دومین دوره کتاب سال ایران شد؛ همچنین برگزیده پنجمین دوره جایزه علمی علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان سال ۱۳۹۸ گردید.
از مهمترین آثار ایشان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
- از مکتب خانه تا دانشگاه: شتاب دگرگونی‌های مردم اصفهان در هشتاد سال اخیر
- بیماری‌های گوارشی و هلیکوباکترپیلوری: پاتوفیزیولوژی، تشخیص و درمان