تامین دستگاه‌های تصویربرداری با پیشرفته‌ترین تکنولوژی برای مبتلایان به سرطان در اصفهان

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تامین دستگاه‌های شتابدهنده و دستگاه‌های سی‌تی سیمولاتور و اسپکت سی تی با پیشرفته ترین تکنولوژی برای مرکز آموزشی درمانی سیدالشهدا(ع) توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی خبرداد.

دکتر شاهین شیرانی، طی سخنانی با اشاره به نقش مهم هیات امنای صرفه جویی ارزی در تامین جدیدترین دستگاه‌های پزشکی برای بیماران مبتلا به سرطان گفت: تاکنون 2 دستگاه شتاب دهنده برای درمان تومورها که دارای اشعه بسیار دقیق است و به طور خاص برای تومورهای سر و گردن و مغز کارایی ویژه‌ای دارند، به همراه یک دستگاه سی‌تی سیمولاتور جهت ارزیابی دقیق محل رادیوتراپی تومور و یک دستگاه اسپکت سی تی برای اسکن قلب و استخوان و سرطان‌های استخوان  توسط این نهاد برای مرکز سید الشهدا اصفهان تامین شده است.

وی با بیان اینکه نمونه این دستگاه‌های پیشرفته در اکثر مراکز دولتی وجود ندارد، افزود: هم اکنون بیماران در اصفهان می‌توانند از این دستگاه‌ها بهرمند شوند و درمان آنها با روند بهتری انجام گیرد همچنین علاوه بر درمان پیشرفته هزینه‌ بیماران نیز بسیار کاهش می‌یابد.

دکتر شیرانی خاطرنشان کرد: استفاده از دستگاه‌های جدید شتابدهنده برای اولین بار در مرکز سیدالشهدا(ع) اصفهان منجر شده تا درمان بیماران و تابش اشعه صرفاَ در محل تومور انجام گیرد و بافت های سالم بدن بیمار از تابش اشعه و عوارض آن در امان بماند.

تهیه تجهیزات مورد نیاز توسعه بیمارستان امیرالمونین (ع) شهرضا

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد توسعه و تجهیز بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهرضا نیز اضافه کرد: توسعه بیمارستان شامل بخش های اورژانس، مراقبت های ویژه و داخلی بخش های اورژانس بوده که براساس استانداردهای موجود، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از قبیل MRI و سی تی اسکن، رادیوگرافی، ماموگرافی، تخت های بستری ویژه، تخت های بستری مکانیکی به همراه متعلقات، مانیتورینگ علائم حیاتی، ونتیلاتور و پمپ سرم به طور کامل از طریق هیات امناء صرفه جویی ارزی با اعتبارات دانشگاه و با مساعدت وزارت متبوع تأمین شده است.

وی یادآور شد: از آنجا که بیمارستان امیرالمؤمنین شهرضا، سانتر ترومای جنوب استان بوده و در مسیر جاده ترانزیت قرار دارد با توجه به توسعه و تجهیز تخت های ICU و اورژانس در کنار بخش تصویربرداری، روند درمان بیماران قطعاً بهبود یافته و موجب ارائه خدمت در کوتاه ترین زمان می‌شود.