تأکید رییس دانشگاه بر «مأموریت محور» شدن فعالیت های خیرین سلامت استان

مسئولین موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر یک روزه خود به اصفهان با رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دیدار کردند.

مهندس محمدجواد حیدری پور مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به اتفاق مریم حائری رییس امور مؤسسات خیریه سلامت وزارت متبوع، در سفر یک روزه به اصفهان به همراه سیدحسین رضازاده مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان اصفهان وسیدفرهاد عریضی مشاور رییس دانشگاه و مدیر دفتر مشارکت های اجتماعی، با دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه دیدار و در ارتباط با فعالیت های خیرین سلامت استان بحث و گفتگو کردند.

در ان نشست دکتر شیرانی رییس دانشگاه طی سخنانی تأمین سلامت را، بر اساس قانون اساسی و سایر اسناد بالادستی، یکی از وظایف مهم حاکمیت عنوان نمود و گفت: باید توجه داشت که دولت به تنهایی قادر به انجام این امر مهم نیست و اینجاست که نقش مهم تعاملات فرابخشی و مشارکت سایر سازمان ها و ارگان های ذیربط در تأمین سلامت مشخص می شود.

دکتر شیرانی در فراز دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت توسعه کمی و کیفی مشارکت‌های اجتماعی و همچنین جذب، پرورش و تربیت خیرین جوان گفت: بنده وقتی برای بار دوم مسئولیت اداره دانشگاه را به عهده گرفتم و مشاهده کردم که تعداد خیرین سلامت تغییری نکرده واقعاً متاسف شدم که چرا ما نتوانسته ایم جوانان خیر و نیکوکار بیشتری در حوزه مشارکت های اجتماعی جذب کنیم.

وی در ادامه سخنان خود به ضرورت هدایت و نظارت دقیق بر کمک های خیرین سلامت اشاره کرد و گفت: این کمک ها باید دقیقاً در راستای رفع اهداف و نیازهای اصلی و اساسی بهداشتی درمانی هدایت شوند.

رییس دانشگاه در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: امروزه باید بدانیم که در حوزه مشارکت های اجتماعی، فعالیت های خیرین محترم سلامت باید فراتر از احداث بیمارستان و مرکز بهداشت باشد و باید با «مأموریت محور» کردن فعالیت های خیرین، آنها یک خدمت درمانی مشخص را با همکاری و پشتیبانی دانشگاه به عهده گرفته واین مأموریت های مشخص را پیش ببرند؛ همانطور که دیالیز قبلاً جزو معضلات بخش سلامت استان بود و با همت خیرین این نیاز مرتفع گردید.

مشاور رییس دانشگاه و مدیر دفتر مشارکت های اجتماعی نیز طی سخنان کوتاهی با اشاره به موفقیت های اخیر دفتر مشارکت های اجتماعی دانشگاه گفت: خوشبختانه ظرف چهار ماه گذشته در شش بیمارستان بزرگ استان خیریه های مستقل راه اندازی گردید و ان شاءالله در نظر است در آینده نزدیک برای سایر بیمارستان های فاقد خیریه این حرکت ادامه یابد.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان اصفهان نیز ضمن اشاره به ضرورت تکریم و تشویق خیرین تصریح نمود: گرچه این عزیزان تنها با هدف کسب رضای خدا و خلق خدا در عرصه نیکوکاری حضور یافته اند، اما باید بدانیم که تکریم و بزرگداشت خیرین نقش مؤثری در گسترش امر خداپسندانه خیرندیشی و نیکوکاری دارد.