بیانیه رییس دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت دهه فجر و یوم ا... 22 بهمن

بسم الله الرحمن الرحیم

از میان همه‌ی ملّتهای زیر ستم، کمتر ملّتی به انقلاب همّت میگمارد؛ و در میان ملّتهایی که به‌پاخاسته و انقلاب کرده‌اند، کمتر دیده شده که توانسته باشند کار را به نهایت رسانده و به‌جز تغییر حکومتها، آرمانهای انقلابی را حفظ کرده باشند. امّا انقلاب پُرشکوه ملّت ایران که بزرگ‌ترین و مردمی‌ترین انقلاب عصر جدید است، تنها انقلابی است که یک چلّه‌ی پُرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده و در برابر همه‌ی وسوسه‌هایی که غیر قابل مقاومت به نظر میرسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دوّمین مرحله‌ی خودسازی و جامعه‌پردازی و تمدّن‌سازی شده ‌است. درودی از اعماق دل بر این ملّت؛ بر نسلی که آغاز کرد و ادامه داد و بر نسلی که اینک وارد فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوّم میشود.(بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی)

اساتید بزرگوار، کارکنان خدوم نظام سلامت و دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛

قطعاً ظهور نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ عاملی شد، برای برهم زدن هندسه قدرت و مدیریت جهانی و مقدمه ای شد برای تحقق وعدۀ الهی " والعقبة للمستضعفین" .

هرچند جمهوری اسلامی امروز با چالشهای اقتصادی که حاصل شیطنت ها و تحریم های استکبار جهانی و بی تدبیری برخی عوامل داخلی می باشد، مواجه است اما دستاوردها و پیشرفت‌های افتخارآمیز نظام اسلامی در عرصه های مختلف از جمله احیای هویت ملی و  استقلال، مردم سالاری دینی، ثبات و امنیت داخلی، ترویج گفتمان مقاومت و استکبارستیزی و همچنین در عرصه های علم و فناوری، انرژی، فضایی، نانو، سلامت، هسته‌ای و بازدارندگی دفاعی جلوه‌گری های درخشانی داشته است. در کنار خدمت رسانی های داخلی در حوزه های مختلف، مقاومت و ایستادگی برابر دشمنان و عبور از بحران های گوناگون ، در حوادث مختلف ملی و جهانی، سرمایه گرانسنگ و پشتوانه توانمندی را برای تداوم حرکت ملت ایران به سوی افق های روشن آینده و فتح قله های رفیع پیشرفت جهانی ایجاد کرده است و آثار خود را در بستر راهبرد "ایران قوی" روزبه روز پدیدارتر خواهد ساخت.

امروز که چشم همه مظلومان و عدالت خواهان عالم به این نظام مقدس اسلامی دوخته شده و این انقلاب قلب تپندای شده برای جاری ساختن خون مقاومت در رگ های همۀ آزادی خواهان جهان، جامعه دانشگاهیان علوم پزشکی اصفهان به همراه آحاد ملت آزاده ایران به پاس رشادت های بنیان گذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی رحمة الله علیه و به پاس شهادت و ایثار شهداء و جانبازان در این راه، گوش به فرمان ولی امر مسلمین امام خامنه ای مدظله العالی، چهل و سومین سالگرد شکوفایی این انقلاب عظیم را گرامی داشته و بار دیگر با اهداف و اصول بلند آن تجدید پیمان نموده و اعلام می دارد که تا پای جان بر سرعهد خود با خداوند متعال مبنی بر یاری این نظام مقدس تا رسیدن پرچم انقلاب به دست صاحب آن حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف پایدار خواهد بود ان شاء الله.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی خوش نویس زاده                                     دکتر شاهین شیرانی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه                                         رییس دانشگاه