بهره برداری از طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیا نطنز با حضور رییس جمهور

طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیا نطنز، پنج شنبه ۲۷ شهریورماه، همزمان با ۸ بیمارستان و مرکز درمانی و همچنین ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی در کشور، در چهارمین آیین پویش "ره سلامت" از طریق ویدیو کنفرانس با حضور دکتر روحانی رئیس جمهور کشورمان به بهره برداری رسید.

طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیا نطنز که به همت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و خیرین شهرستان به منظور بهبود و توسعه خدمات درمانی به جمعیت ۴۵ هزار نفری ثابت شهرستان نطنز و ۱۰۰ هزار نفری متغیر شهرستان با اعتبار ۳۲۶ میلیارد ریال که ۷۱ میلیارد ریال آن توسط خیرین شهرستان تامین گردیده بود، به پایان رسید و در مراسمی با حضور رییس جمهور کشور به صورت ویدئو کنفرانس و استاندار اصفهان، رییس و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در شهرستان نطنز، بهره برداری از آن آغاز شد.

در این مراسم رییس جمهور با اشاره به افتتاح ۸ طرح مهم بیمارستانی و درمانی با ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی و تخت مراقبت های ویژه در کنار تجهیزات بیمارستانی،  اظهارداشت: این روند نشان می دهد که دولت تدبیر و امید همچنان طرح تحول سلامت را به عنوان یک اولویت مهم، تا آخرین روزهای خدمت خود مد نظر دارد.

دکتر روحانی یکی از افتخارات ماندگار دولت تدبیر و امید در تاریخ کشور را تلاش پیگیر دولت، بخش خصوصی و همه مردم برای ساخت و تجهیز  بیمارستان‌ها خواند و گفت: اگر بازسازی و نوسازی طرح‌های بیمارستانی و ایجاد تخت‌ها را در کنار هم قرار دهیم، به اندازه کل کار درمانی که در تاریخ ایران تا سال ۹۲ انجام گرفته در این ۷ الی ۸ سال،کار انجام گرفته و تکمیل خواهد شد که این موجب شادمانی ما است.

رییس جمهور با قدردانی از تلاش همه کادر درمانی کشور و آرزوی علو درجات برای شهدای بخش درمان کشور گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان همپا با توسعه بخش های سخت افزاری حوزه بهداشت و درمان، در حوزه نرم افزاری این بخش نیز در حال یک تلاش شبانه روزی هستند.
 دکتر روحانی در ادامه با اشاره به افتتاح ۱۴۰۰ خانه هلال احمر در سراسر کشور، نقش این مراکز را در امداد و نجات در روزهای سخت بسیار مهم خواند و بر آموزش مردم در این عرصه تاکید کرد.

رییس جمهور همچنین با بیان اینکه باید اردوگاه های هلال احمر برای جوانان در فصل تابستان فعال شوند، گفت: جوانان در اردوهای تابستانی باید مهارت های لازم را در زمینه امداد و نجات کسب کنند.

دکتر روحانی با تاکید بر اهمیت آموختن مهارتهای بهداشتی و عمل به آن در فرهنگ زندگی افراد، ابراز امیدواری کرد که مردم همه توجهات لازم را به اصول بهداشتی داشته باشند، تا بتوانیم با افتخار بیشتر ماه‌های پرخطر پیش رو در پاییز و اسفند را که با مشکلات احتمالی بیماری کرونا و آنفلوآنزا همراه خواهد بود، پشت سر بگذرانیم.

گفتنی است با اجرای طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیاء نطنزکه در ۳طبقه با زیر بنای ۶۵۰۰مترمربع متشکل از ۳ اتاق عمل، بخش مراقبتهای ویژه آی سی یو، بخشهای بستری زنان، مردان و اطفال، اورژانس، فیزیوتراپی، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و لندری و ۷۵ تخت بستری می باشد، بسیاری از مشکلات پزشکی و درمانی اهالی شهرستان رفع خواهد شد.

.