برگزاری وبینار کشوری «راهکارهای طبابت: از ایده تا نگارش»

وبینار کشوری «راهکارهای طبابت: از ایده تا نگارش» چهارم و یازدهم  دی ماه با حضور بیش از ۱۷۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی، مراکز تحقیقاتی و انجمن های علمی کشور برگزار گردید.

در این جلسه، اساتید و صاحبنظران در زمینه نگارش راهکارهای طبابت (گایدلاین)، به موضوعاتی از قبیل: اصول و استانداردهای راهکارهای طبابت، کمیته و اعضای درگیر در طراحی گایدلاین، تضاد منافع، گستره، طراحی PICO، شناسایی و بازیابی شواهد، ارزیابی و درجه بندی شواهد و نرم افزارهای مربوطه، نگارش و رتبه بندی توصیه ها و ارزشیابی راهکارهای طبابت پرداخته و در پایان به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

همچنین ابزارهای تهیه شده برای طراحی گایدلاین (تهیه/بومی سازی/به روز رسانی) توسط واحد تدوین و به روزرسانی گایدلاینِ پژوهشکده قلب و عروق معرفی گردیدند.

گفتنی است این مجموعه به سفارش معاونت درمان وزارت متبوع تهیه گردیده بود.

شایان ذکر است این وبینار توسط پژوهشکده قلب و عروق اصفهان، شبکه کشوری تحقیقات قلب و عروق، معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.