برگزاری نخستین جلسه ارزیابی موردی عملکرد به میزبانی دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان

نخستین کارگروه ارزیابی موردی عملکرد، شنبه ۲۱ تیرماه، با حضور معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رییس و مسئولین دانشگاه و نمایندگان معاونت های وزارت متبوع به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این نشست معاون حقوقی مجلس و امور استان‌های وزارت بهداشت با اشاره به جایگاه برتر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در شاخص‌های تدوین شده تاکید کرد: هدف کارگروه ارزیابی عملکرد تقویت جایگاه دانشگاه‌ها به عنوان واحدهای استانی وزارت بهداشت و حمایت از تلاش‌های ارزشمند انجام شده و انعکاس نتایج ارزیابی‌ها در قالب گزارشی جامع به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
  دکتر طاهر موهبتی، نشست یکروزه ارزیابی عملکرد دانشگاه اصفهان را الگو و پایلوتی برای نهادینه کردن ساز وکار ارزیابی عملکرد دانشگاهها و زمینه ای برای شناسایی توانایی ها و ظرفیتها، نقاط قوت و قابل بهبود همچنین ایجاد رغبت و انگیزه در دانشگاه ها عنوان کرد.
 رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز ضمن بیان آمار و اطلاعات و نیز عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، درمان،  پرستاری، غذا و دارو، فرهنگی و دانشجویی و  توسعه، دستاوردهای دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان را در مبارزه با کرونا برجسته عنوان کرد و اظهار داشت: از تجربیات مفید این دانشگاه، ایجاد کمیته اختصاصی بررسی مرگ‌های ناشی از کووید است که بسیار در پیشگیری و خدمات‌رسانی به بیماران اثرگذار بود.
 دکتر چنگیز تاکید کرد: دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان در برخی شاخص ها نه تنها جایگاه برتر را در کشور داراست بلکه دارای جایگاه برتر در منطقه نیز می باشد.
 گفتنی است در این نشست یک روزه، معاونین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نمایندگان معاونت های وزارت بهداشت به ارائه گزارش‌های عملکرد خود و بحث و بررسی نقاط قوت و نحوه مدیریت چالش‌ها پرداختند.
 از جمله برنامه های نشست یکروزه ارزیابی عملکرد به میزبانی دانشگاه اصفهان، ارزیابی میدانی حوزه‌های مختلف نظیر بهداشت، درمان و آموزش، تحقیقات و دانشجویی دانشگاه بود که توسط نمایندگان معاونت‌های اختصاصی وزارت بهداشت با همکاری معاونت‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مدت دو ساعت برگزار شد و شاخص های مورد استفاده در این ارزیابی توسط معاونت های اختصاصی وزارت بهداشت تدوین، پیشنهاد و ارزیابی گردید.