برگزاری سومین جلسه کمیته رسانه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت در دانشگاه

چهارشنبه یکم تیرماه، سومین جلسه کمیته رسانه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت با حضور مدیر روابط عمومی بعنوان رییس این کمیته، نمایندگان و کارشناسانی از معاونت های بهداشتی و درمان، دانشکده های پزشکی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، صدا و سیمای مرکز اصفهان، مدیریت های تامین اجتماعی، بیمه سلامت و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری  در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر احمدی فر طی سخنانی در خصوص شکل گیری این قرارگاه در استان اصفهان به ریاست رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دبیری معاون بهداشتی، اظهار نمود: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص بحث جوانی جمعیت، یک جنبشی در وزارت بهداشت و هیات دولت بوجود آمد که همه ارگان ها در این بحث مهم و حیاتی کشور قدم برداشته و از بحران های پیش رو جلوگیری نمایند. در همین راستا راهبردهای عملیاتی مبنی بر تشکیل قرارگاه های تعالی سلامت و جوانی جمعیت در استانها تعیین گردید و بحث های رسانه ای و اطلاع رسانی این قانون برای عموم مخاطبین برعهده کمیته رسانه قرار داده شد.

وی با بیان اینکه وظیفه این کمیته از ابتدای شروع این مباحث در کشور ، تا آخرین مرحله نتیجه گیری و جمع بندی نیز ادامه می یابد، اظهار نمود: اولویت بندی کارهای رسانه ای، مباحث فرهنگی، افزایش آگاهی عموم، اصلاح و تغییر نگرش خانواده های تک فرزندی و پیش بردن  اهداف کوتاه و بلند مدت برنامه جوانی جمعیت برعهده این کمیته می باشد.

سپس هریک از اعضای حاضر در جلسه به بیان نظرات، پیشنهادات و راهکارهای عملیاتی خود در زمینه اصلاح فرهنگ فرزندآوری، ایجاد اعتماد در بین مردم، کارهای تحقیقاتی در این حوزه، اجرای درست این قانون، اختصاص بسته های حمایتی برای مادران کارمند، نابارور و  طرح های تشویقی مختلف پرداخته و هر یک را مورد بررسی و تحلیل قرار دادند.

شایان ذکر است جلسات کمیته رسانه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت هر دوهفته یکبار با حضور مسئولین و کارشناسان مرتبط در خصوص راه های اطلاع رسانی، تولید محتواهای آموزشی، حساس سازی و افزایش آگاهی های مردم در خصوص  قانون جوانی جمعیت برگزار می گردد.