برگزاری دومین جلسه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت

دومین جلسه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت، سه شنبه 17 خردادماه با حضور دکتر شاهین شیرانی ریاست دانشگاه و رییس قرارگاه جمعیت ، و همچنین مسئولین و اعضای کمیته های قرارگاه، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه رییس دانشگاه طی سخنانی با تاکید بر اینکه موضوع جوانی جمعیت از اهمیت بسزایی برخوردار است ماموریت قرارگاه را یک موضوع عملیاتی عنوان نمود و از مسئولین کمیته های مختلف خواست تا به ارائه گزارش اقدامات انجام شده در این خصوص در سطح دانشگاه و جامعه بپردازند.

در ادامه مسئولین کمیته های مراقبت و درمان، فرهنگی، پشتیبانی و هوشمندسازی، علمی، بیمه، بهداشت، رسانه ، و رصد و پایش به ارائه فعالیت های انجام شده  پرداختند و پیشنهاداتی را نیز برای اجرای بهتر این مهم بیان نمودند.

گفتنی است از جمله موارد مطرح شده در این جلسه تلاش در راستای اجباری کردن طرح خدمات قانونی رشته مامایی، بهبود و مراقبت های پزشکی قبل و حین بارداری و نیز حین و بعد از زایمان، ارتقای کیفیت کلاس های زایمان طبیعی در بیمارستان ها، ارتقای آموزش و مهارت کادر مامایی در زمینه زایمان طبیعی، ترویج و گسترش فرهنگ زایمان بدون درد در رسانه ها، مراقبت سطح یک پیشگیری و همچنین توسعه بخشهای مراقبت ویژه نوزادان و انجام فعالیت های فرهنگی برای ترویج بحث فرزندآوری و جوانی جمعیت بود.

شایان ذکر است ارتقای صندوق رفاه دانشجویی ، انجام برنامه هایی جهت تسهیل ازدواج دانشجویان ، ساخت خوابگاه های متاهلی برای دانشجویان، اعطای تسهیلات خاص برای دانشجویان باردار و یا دارای فرزند کوچک،  ایجاد فرایند ثبات شغلی برای خانم های شاغل شرکتی جهت مرخصی زایمان، ایجاد و ارتقای فضای مهدکودک ها در واحدهای تحت پوشش دانشگاه به خصوص بیمارستان ها، ایجاد تسهیلات در بحث بیمه ای مادران، آگاه سازی جامعه در خصوص جلوگیری از سقط جنین و مجازات های درنظر گرفته شده در مورد فروش و استفاده داروهای مربوط به آن و ...  از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.