برگزاری جلسه هیأت مدیره مجمع خیرین سلامت استان اصفهان در دانشگاه

پنج شنبه 23 تیرماه، جلسه هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان اصفهان با حضور رییس و معاونین دانشگاه و اعضای هیات مدیره مجمع خیرین، در تالارشهید بهشتی  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.
در این جلسه‌ دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه، ضمن تبریک به مناسبت دهه ولایت و فرارسیدن عید سعید غدیر خم، طی سخنانی با تقدیر و تشکر از فعالیت ها و خدمات گسترده و تأثیرگذار مجمع خیرین سلامت، بر لزوم استمرار حضور خیرین در کنار مسئولین نظام سلامت و همچنین فرهنگ سازی برای مشارکت بیشتر آنان در این حوزه، تاکید نمود.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان اصفهان نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از برنامه های در دست اقدام و فعالیت های چشمگیر خیرین در حوزه های عمرانی و خدمات درمانی پرداخت.
سپس دکتر کرباسی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، در ارتباط با نیاز به گسترش فضای خوابگاهی برای دانشجویان و همچنین لزوم مشارکت جامعه خیرین در این امر، مطالبی بیان نمود که با استقبال و آمادگی خیرین در این خصوص همراه گردید.
در ادامه مسائل و مشکلات موجود در حوزه خدمات خیرین مطرح و نسبت به رفع موانع موجود بحث و بررسی شد.
گفتنی است در این جلسه گزارش تصویری از فعالیت ها و خدمات مجمع خیرین سلامت در بخش های مختلف طی ادوار گذشته نیز ارائه گردید.