برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه

اولین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه در سال جاری، دوشنبه 29 فروردین ماه با حضور رییس دانشگاه و تعدادی از مسئولین در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه که مسئول و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین دانشجویی فرهنگی و غذا و دارو، مدیر روابط عمومی دانشگاه، مسئولین حراست، بسیج اساتید و بسیج کارکنان  و رییس اداره قرآن و عترت دانشگاه و همچنین نمایندگان معاونت های توسعه و مدیریت منابع، آموزشی، درمان و بهداشتی حضور داشتند، مفادی از آئین نامه امر به معروف و نهی از منکر تبیین و بر همگانی بودن التزام به اجرای امر به معروف و نهی از منکر تاکید شد.

همچنین مقرر گردید شورای امر به معروف و نهی از منکر در واحدهای تابعه دانشگاه تشکیل گردد.

سپس از جمله مصادیق امر به معروف و نهی از منکر که داشتن پوشش حرفه ای و حجاب و عفاف دانشجویان، کارکنان و اساتید می باشد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.