برگزاری اولین نشست چهارجانبه کمیته مشورتی - منطقه ای مشارکت های اجتماعی حوزه سلامت دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه ۷ آمایشی کشور

اولین نشست چهارجانبه کمیته مشورتی - منطقه ای مشارکت های اجتماعی حوزه سلامت دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه ۷ آمایشی کشور، چهارشنبه اول تیرماه سال جاری، به میزبانی دانشگاه علوم‌ پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در این نشست که مدیران دفاتر مشارکت های اجتماعی دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه ۷ آمایشی کشور شامل دانشگاه های کاشان، اصفهان، یزد و شهرکرد حضور داشتند، دکتر پیرانی رییس حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی سخنانی گفت: در حال حاضر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی بر موضوعات سه گانه سرمایه گذاری اجتماعی، بنگاه های اقتصادی و شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها، اهمیت زیادی قائل بوده و مصمم است تا با پویا کردن هر چه بیشتر این سه حوزه بتواند حداکثر استفاده را در جهت سرمایه گذاری اجتماعی منتفع شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که سرمایه گذاری در حوزه سلامت معمولاً زودبازده نیست گفت: به همین دلیل ما به تدریج شاهد آن هستیم که تمایلات خیرین و سرمایه گذاران این حوزه به سمت و سوی جلوه های جدیدی از مشارکت های اجتماعی در حال شکل گیری است.

دکتر سید فرهاد عریضی مدیر دفتر مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز طی سخنانی با اشاره به وجود بنگاه های اقتصادی معتبری که در حوزه دانشگاه های علوم پزشکی کاشان، اصفهان، یزد و شهرکرد وجود دارد گفت: تبیین جایگاه مشارکت اجتماعی بنگاه های اقتصادی و همچنین ترغیب عامه مردم به مشارکت های اجتماعی در حوزه سلامت از اهمیت به سزایی برخوردار است، البته نکته مغفول در سال های اخیر در حوزه مشارکت های اجتماعی اطلاع رسانی، تبلیغ و مسأله تقدیر و تکریم از خیرین سلامت می باشد که لازم است برای رفع این خلأ به نحو مقتضی برنامه ریزی های مناسب صورت پذیرد.

در ادامه این نشست در خصوص تدوین دستورالعمل برنامه مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی بحث و تبادل نظر به عمل آمد و مقرر شد ماحصل این نظرات در جلسه کمیته کشوری ارائه گردد.

گفتنی است اقدامات و فعالیت های مربوط به دانشگاه ها در برنامه مسئولیت پذیری شرکت ها و بنگاه‌های اقتصادی پیشنهاداتی از دیگر مواردی بود که از سوی دکتر پیرانی و همچنین کارشناسان حوزه مشارکت های اجتماعی به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است موافقت گردید این جلسه هر ۴۵ روز یک بار در یکی از چهار دانشگاه عضو منطقه ۷ برگزار گردد.