برگزاری اولین جلسه باشگاه اعضای هیات علمی برگزیده در دانشگاه

سه شنبه 22 تیرماه، اولین جلسه باشگاه اعضای هیات علمی برگزیده دانشگاه بمنظور انتخاب هیات مدیره با حضور رئیس دانشگاه و معاونین آموزشی و تحقیقات و فناوری دانشگاه، روسای دانشکده ها و اعضای برگزیده دانشکده ها، پژوهشکده ها، مراکز تحقیقاتی و گروههای دانشجویی بصورت مجازی و حضوری تشکیل گردید.
در این جلسه دکتر چنگیز ضمن ابراز خشنودی از تشکیل این باشگاه اظهار داشت: ضرورت تشکیل این باشگاه از زمانهای گذشته احساس می شد تا اعضای هیات علمی بتوانند دغدغه های آکادمیک خود را بیان کنند. امیدوارم با مشارکت همکاران عزیز هیات علمی و انتخاب هیات مدیره توانمند که دارای شایستگی های لازم و وقت گذاری مناسب باشند، سنگ بنای مستحکمی برای تشکیل این باشگاه برداشته شود.
دکتر محمد رضا صبری معاون آموزشی دانشگاه نیز ضمن قدردانی از مشارکت اعضای هیات علمی در این جلسه توضیحاتی در خصوص اساسنامه، نحوه انتخاب اعضای هیات علمی از هر دانشکده، هیات مدیره، اهداف و وظایف باشگاه ارائه نمود.

وی همچنین  با تاکید بر لزوم توجه به نیازها و مطالبات اعضای هیات علمی در جهت ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش خاطرنشان نمود: به نتیجه رسیدن هر کاری احتیاج به پیگیری و تلاش دارد که امید داریم با انتخاب صحیح و مشارکت بالای اعضای باشگاه، این مهم محقق گردد و شاهد به ثمر رسیدن مطالبات آموزشی و پژوهشی دغدغه مندان دانشگاه باشیم.

دکتر شقایق حق جو معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه طی سخنانی، به نقش با هم بودن های اساتید در برنامه های معاونت پژوهشی اشاره کرد و گفت: چشم انداز این معاونت، تبدیل دانشگاه به محیطی است که از نظر پویایی و پایداری برای تحقیق با کیفیت، پیشتاز و کاربست نتایج مناسب باشد و صمیمانه آرزو می کنم تا باشگاه اعضای هیات علمی نهادی باشد که به توسعه آکادمیک دانشگاه کمک بسزایی بنماید.
شایان ذکر است در پایان کاندیداهای هیات مدیره باشگاه از هر دانشکده معرفی و رای گیری انجام گرفت و مقرر گردید اسامی 15 نفر برگزیده جهت تایید نهایی به شورای دانشگاه اعلام گردد.