برگزاری اردوی جهادی بهداشتی درمانی به مقصد نایین

به مناسبت بزرگداشت سالروز فتح خرمشهر و در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری در خصوص محرومیت زدایی، پایگاه بسیج کارکنان با همکاری و هماهنگی دفتر ریاست دانشگاه، جمعه ششم خردادماه، اقدام به برگزاری اردوی جهادی بهداشتی و درمانی به مقصد نایین نمود.

در این اردوی جهادی متخصصینی از حوزه های مختلف شامل گوارش، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، رادیولوژی و سونوگرافی، چشم پزشکی، طب سنتی و عینک سازی با حضور در شهرستان نایین، اقدام به ویزیت رایگان بیش از 460 نفر نمودند که تعدادی از مراجعان به مراکز درمانی اصفهان جهت انجام اعمال جراحی ارجاع و همچنین برای تعدادی دیگر از مراجعین جهت تحویل عینک رایگان برنامه ریزی گردید.

گفتنی است در اجرای این اقدام جهادی، معاونت ها و مدیریت های زیر مجموعه دانشگاه، بسیج ادارات کل استان، حوزه شهید باهنر اصفهان و سپاه ناحیه مقاومت بسیج و مسئولین سازندگی نیز همکاری نمودند.