بررسی پوشش واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا

سه شنبه 3 اسفندماه، یکصد و بیست و سومین جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با حضور معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری، رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دبیر ستاد و جمعی از اعضای ستاد استانی بصورت حضوری و مجازی در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.

در این جلسه که فرمانداران و مدیران شبکه های بهداشتی درمانی شهرستان های اصفهان نیز بصورت مجازی شرکت داشتند، وضعیت بیماری کرونا، پوشش واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح جامعه و ادارات مختلف مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین مسئولین راهکارهای افزایش رعایت شیوه نامه های بهداشتی، افزایش پوشش واکسیناسیون بویژه تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای آحاد جامعه و کارکنان دستگاه های اجرایی را مطرح و کلیاتی در این خصوص به تصویب رساندند.

-آخرین وضعیت بیماری کرونا در اصفهان/ تعداد بیماران سرپایی و بستری کرونا در وضعیت ایستا است

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در چند روز اخیر تعداد بستری در حال ایستایی و خط صاف است و در بخش بستری نیز با ایستایی و خط صاف بیماران روبه‌رو هستیم.

دکتر شاهین شیرانی در جلسه ستاد کرونای استان اصفهان پیرامون وضعیت بیماری کرونا در استان اظهار داشت: اکنون وارد سال سوم بیماری کرونا شده‌ایم.در اکثر نقاط دنیا از هفته گذشته، در موج نزولی کرونا سویه امیکرون می باشند و خیلی از کشورها که موج سویه امیکرون در آنها زودتر از کشور ما آغاز شد اکنون در منحنی نزولی کرونا هستند، حدودا 19 درصد در کل دنیا به نسبت هفته گذشته ابتلا، کاهش یافته و مرگ و میر به طور نسبی همانند هفته پیش است.

رییس دانشگاه با بیان این که  روند نزولی منحنی بیماری کرونا به نسبت هفته گذشته در دنیا سرعت بیشتری گرفته است، بیان کرد: به احتمال زیاد، تا 2 هفته آینده، تکلیف پیک ششم در کشور مشخص می‌شود.

وی با اشاره به آغاز تزریق دوز سوم در بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای منطقه، خاطر نشان کرد: تزریق دوز سوم در کشور ما نسبت به منطقه به صورت نسبی وضعیت مناسبی دارد.

رییس دانشگاه  رنگ‌بندی کل کشور را تقریبا  قرمز و نارنجی عنوان کرد و افزود: در استان اصفهان به غیر از 3 شهرستان‌ برخوار، خور و آران و بیدگل، کل استان به رنگ قرمز در آمده است.

دکترشیرانی تصریح کرد: پیک شیوع بیماری میان دانش‌آموزان در حال کاهش است و امیدوار هستیم در هفته های آتی شاهد روند کاهشی آمار مبتلایان باشیم.

وی در ارتباط با اهمیت رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم گفت: کنترل رعایت پروتکل های بهداشتی در مترو مناسب نیست و مطابق آمار کشوری میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مترو اصفهان 40 درصد است.

وی با بیان آنکه بیشترین تعداد بیماران اعلامی در پیک پنجم در یک روز 3هزار و 700 نفر بوده، گفت: اکنون چند روزی است که تعداد بیماران جدید مبتلا به کرونا بر حدود یک هزار و 200 نفر مانده است که به معنای ایستایی و در نتیجه امیدواری است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: مرگ و میر به نسبت قبل از پیک ششم افزایش یافته اما تعداد افرادی که برای نمونه گیری مراجعه می کنند نشان از آن دارد که میزان ابتلای سطح جهان در حال کاهش است. خیلی از مردم که در خانه هستند می‌گویند سرماخوردگی دارند در حالی که بیماریشان امیکرون است.

وی با بیان آنکه اکنون 53 درصد از نمونه‌گیری‌ها، کرونا مثبت هستند عنوان کرد: در چند روز اخیر تعداد بستری ها در حال ایستایی و خط صاف است. در بخش بستری نیز با ایستایی و خط صاف بیماران روبه‌رو مواجهیم.

دکترشیرانی پیرامون میزان تزریق دزهای واکسن کرونا بیان کرد: 8 میلیون و 300 هزار دز واکسن در استان تزریق شده است. در بهمن ماه بیشترین میزان تزریق دوز سوم را داشتیم که 87 درصد دز نخست و در سنین بالای 18 سال 35 درصد دز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند که ایده‌آل ما رسیدن به 85 درصد تزریق دز سوم کرونا است.

وی خاطرنشان کرد: ضروری است که همه دستگاه‌های اجرایی بر تزریق دز سوم کارکنان خود تاکید داشته باشند.