با حضور معاون رئیس جمهور؛ مرکز نوآوری سلامت دیجیتال دانشگاه افتتاح شد

سه شنبه 31 تیرماه، در سفر یکروزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به اصفهان که به منظور بررسی توسعه فناوری های دانش بنیان استان، بازدید از مراکز علمی مختلف و افتتاح چند پروژه علمی تحقیقاتی صورت گرفت، مرکز نوآوری سلامت دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افتتاح شد.

مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حاشیه بازدید دکتر سورنا ستاری از این مرکز، اظهار کرد: مرکز نوآوری سلامت دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بمنظور نیاز بالای حوزه سلامت به کسب و کارهای نوین در حوزه سلامت دیجیتال و همچنین بکر و جدید بودن این بازار شکل گرفته است، چرا که افرادی زیادی هنوز به این حوزه ورود نکرده اند.

دکتر انوشه زرگر افزود: محل این مرکز از سوی خیری به نام حسین شاهرودی به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اهدا شده است.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر کشور در حال حاضر تیم های پیشرو که محصول آنها آماده ورود به بازار است، در این مرکز مستقر شده اند.

مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان محصولات این شرکت ها در حوزه سلامت را همراه، بیگ دیتا و یا آنالیز دیتاهای کلان پزشکی، سنسورهای پوشیدنی، سلامت از راه دور، شبکه های اجتماعی و آموزش از راه دور در حوزه پزشکی  عنوان نمود.

به گفته دکتر زرگر، این مرکز چند محصول خاص در حوزه کرونا دارد که شرکت رستک به طور خاص در این حوزه ورود کرده است.

گفتنی است در این مراسم، تفاهم نامه نوآوری های حوزه سلامت بین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نهادهای مرتبط، با حضور دکتر سورنا ستاری امضا شد.

شایان ذکر است معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این سفر یک روزه به اصفهان تاکنون از پژوهشکده زیست فناوری رویان و نمایشگاه محصولات فناورانه دانشگاه آزاد خوراسگان بازدید و پارک تجهیزات پزشکی و ساختمان غدیر شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، مرکز نوآوری سلامت دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان را افتتاح کرد، همچنین بازدید از ساختمان فرصت و فاز توسعه ای شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و همچنین کارخانه نوآوری اصفهان از دیگر برنامه های این سفر معاون ریاست جمهوری به اصفهان می باشد.

لازم به ذکر است در پایان این سفر یک نشست اقتصاد دانش بنیان با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار و در آن به بررسی زمینه های توسعه فناوری های دانش بنیان پرداخته خواهد شد.