بازدید وزیر بهداشت از پروژه طرح توسعه بیمارستان کودکان حضرت امام حسین (ع)

در جریان سفر مسئولین وزارتی به اصفهان در روز پنج شنبه 28 بهمن ماه، دکترعین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر حیدری معاون بهداشت وزارت متبوع، دکتر شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولین دانشگاهی از طرح توسعه ساختمان منصوری مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع) بازدید نمودند.

در این بازدید دکترمعمارزاده رئیس مرکزآموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، گزارشی از پیشرفت پروژه منصوری ارائه نمود و در ادامه نیز از دکتر سید احمدرضا منصوری خیر بهداشتی که ادامه دهنده راه پدر گرامیشان پس از ارتحال می باشد، تقدیر بعمل آمد.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان در اصفهان اظهار داشت: طرح توسعه بیمارستان در 5 هزار متر مساحت، زیر ساخت بیمارستان ۲۵۳۰۰ متر در ۸ طبقه با ۲۵۰ تخت ساخته می‌شود که تاکنون 76 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
دکتر مهرداد معمارزاده ادامه داد:طرح توسعه بیمارستان در سه فاز انجام گرفته است. وی با اشاره با اینکه که از تمام کشور به این بیمارستان ارجاعی داریم  و این بیمارستان بعنوان مرکز توریسم داخلی پزشکی می باشد، بیان داشت: بیشترین اعزام بیمار از  چهار محال بختیاری با 6 هزار و 676 نفر و  خوزستان با 2 هزار و 593 نفر و لرستان با 1 هزار و 69  وتهران با 1 هزار و 300 بیمار به بیمارستان داریم.

گفتنی است مسئولین در پایان این بازدید از قسمت های مختلف ساختمان منصوری و زمین های طرح مرکز جامع سلامت مادر و کودک بازدید کردند.

گفتنی است بیمارستان فوق تخصصی کودکان امام حسین هشتمین بیمارستان تخصصی کودکان در کشور است که با طرح توسعه ساختمان منصوری و اضافه شدن 200 تخت و رسیدن تخت های بیمارستانی به 450، این بیمارستان به بزرگترین بیمارستان تخصصی کودکان در کشور مبدل می‌شود.

شایان ذکر است وزیر بهداشت با حضور در جمع پرسنل بیمارستان، ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند کادر پرستاری که در بخش های کودکان در حال خدمت هستند، در خصوص پیگیری درخواست آنها در زمینه سختی کار پرستاری در بخش های کودکان قول مساعد دادند.