بازدید میدانی معاون بهداشتی دانشگاه از فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان

پنج شنبه دوم دیماه، دکتر امین معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر ترک زاده رییس مرکز بهداشت شماره یک به همراه چند تن مسئولین معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شماره یک، از پایگاه مراقبت مرزی در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان بازدید کردند.

در این بازدید که سرهنگ امجد، مدیر فرودگاه نیز حضورداشت، مسئولین ضمن بررسی رعایت پروتکل های بهداشتی در قبال ورود و خروج مسافرین در پروازهای خارجی و داخلی، بر آماده باش کامل مسئولین وو کارکنان فروردگاه جهت شناسایی بیماران مبتلا به ویروس کرونا تاکید نمودند.

گفتنی است نظارت بر رعایت پرتکل های بهداشتی مسافران در انجام مسافرت های داخلی و خارجی و رعایت تمامی قوانین از جمله واکسینه شدن کامل به خصوص دوز سوم برای بالا بردن ایمنی در مقابله با ویروس کرونا بویژه سویه جدید(امیکرون) از دیگر مواردی بود که در این بازدید مورد بررسی قرار گرفت.