بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان های معین کرونا در استان اصفهان

در آستانه آغاز هفته دولت( یکم تا هفتم شهریور ماه)، پنج شنبه ۳۰ مردادماه، دکتر جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر گل پیرا رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت متبوع، به همراه دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه و جمعی از مسئولین استانی و دانشگاهی از مراکز بهداشتی درمانی معین کرونا استان اصفهان دیدن کردند.
 در این بازدید دکتر قاسم جان بابایی با حضور در مرکز آموزشی درمانی امین، از بخش های بستری و همچنین تعدادی از طرح های توسعه و پروژه های عمرانی در دست اقدام بازدید و ضمن بررسی وضعیت بیماران، در جریان روند ارائه خدمات قرار گرفت.
مسئولین سپس از بخش های عمرانی احداث شده و در حال احداث مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی بازدید بعمل آوردند؛ در این بازدید که از ساختمان کلینیک ویژه، بخش مراقبت های ویژه، مجموعه ۲ اتاق عمل و تعدادی از بخش های روانپزشکی به خصوص بخش های VIP روانپزشکی صورت پذیرفت، معاون وزیر بهداشت قول مساعدت های لازم برای به بهره برداری رسیدن و تجهیز بخش های درحال ساخت این مجتمع از قبیل تخصیص بودجه و تامین تجهیزات لازم را داد.
جلسه ستاد دانشگاهی این استان در خصوص کنترل و مقابله با کرونا ویروس نیز با حضور معاون درمان وزیر بهداشت و نماینده مجلس شورای اسلامی،  رییس دانشگاه، معاونین درمان و بهداشت دانشگاه و روسای بیمارستان های دولتی و خصوصی برگزار  و در آن به بررسی وضعیت شیوع  ویروس کووید ۱۹ و اقدامات صورت گرفته در استان پرداخته شد.
مسئولین همچنین از بیمارستان در حال ساخت گلدیس شاهین شهر بازدید و بر تسریع بر تکمیل این پروژه  تاکید  نمودند.
دکتر  جان بابایی در بازدید از بیمارستان گلدیس شاهین شهر گفت: تا پایان سال و با تکمیل ساختمان این بیمارستان، تجهیزات بخش اتاق عمل، آی سی یو و مرکز تصویربرداری، تحویل و به بهره برداری می‌رسد.
گفتنی است بازدید از مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی خورشید و بیمارستان شهید غرضی وابسته به تامین اجتماعی از دیگر برنامه ها این سفر بود.
شایان ذکر است بازدید کنندگان در هریک از مراکز با حضور بر بالین بیماران کرونایی بستری در بخش های داخلی، عفونی و ICU، به بررسی روند ارائه خدمت و شیوه اجرای پروتکل کشوری درمان بیماری کرونا  پرداختند.