بازدید سرپرست دانشگاه از بیمارستان های گلپایگان و گوگد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پنج شنبه ششم آبان ماه، از بیمارستان های گلپایگان و گوگد بازدید و از نزدیک نحوه خدمت رسانی و نیز مسائل و مشکلات بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.

دکتر شاهین شیرانی در حاشیه بازدید از بیمارستان‌های امام حسین(ع) گلپایگان و آیت الله گلپایگانی گوگد، با بیان اینکه مردم انتظارات به حقی در راستای افزایش خدمات بیمارستان گوگد دارند، اظهار کرد: علیرغم گذشت سال‌های متوالی از بهره‌برداری بیمارستان آیت‌الله گلپایگانی، اما از حیث کمبود تجهیزات و امکانات و پزشک متخصص هنوز مشکلاتی دارد که امیدواریم با کمک خیرین و اعتبار ۵۰ میلیارد تومان تخصیص یافته به این امر، استانداردسازی شده و مشکلات و نواقص رفع شود.

سرپرست دانشگاه با اشاره به کمبود پزشک در استان اصفهان و بویژه گلپایگان، گفت: هر سال توزیع پزشک متخصص به استان‌های کشور از سوی وزارت بهداشت، طبق آمار فارغ التحصیلان رشته‌های پزشکی و براساس سهمیه‌بندی انجام می‌شود.

وی افزود: امسال تاکنون پزشک متخصص به استان‌‌ها توزیع نشده است و در صورت توزیع، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر اساس شاخصه‌های مختلف به شهرستان‌ها، پزشک متخصص توزیع می‌کند.

دکتر شیرانی با اشاره به نبود پزشک شیمی درمانی در شهرستان گلپایگان گفت: اگر امسال وزارت بهداشت و درمان به استان اصفهان پزشک فوق تخصص آنکولوژی و خون توزیع کند، شرایطی برای حضور پرشک متخصص در گلپایگان فراهم خواهیم کرد تا نیاز نباشد مردم به مرکز استان مراجعه کنند.

وی همچنین از واگذاری یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: خرید و یا توزیع آمبولانس از سوی وزارت بهداشت و درمان انجام می‌شود، اما روند نوسازی و بهسازی آمبولانس‌ها در استان اصفهان انجام پذیر است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با اشاره به پوشش بیش از  ۸۰ درصدی واکسن کرونا در گلپایگان و خوانسار، گفت: اگر در واکسیناسیون به پوشش بالای ۸۵ درصد نرسیم نمی توانیم مانع آغاز پیک ششم شویم.

وی با اشاره به دپوی بالای دو میلیون دوز واکسن در استان اصفهان، گفت: تزریق روزانه حدود ۱۵۰ هزار دوز واکسن در استان اصفهان وجود دارد، اما روزانه ۶۰ هزار نفر برای تزریق واکسن کرونا مراجعه می‌کنند.

سرپرست دانشگاه ادامه داد: واکسیناسیون مانع ابتلا به کرونا نمی‌شود، بلکه احتمال ابتلا، شدت بیماری و میزان مرگ و میر را کم می کند. حتی افرادی که یکبار به کرونا مبتلا شده اند نیز بایستی واکسن بزنند، این بیماری مانند برخی از بیماری ها نیست که با یکبار ابتلا دیگر دچار آن نشویم، ضمن اینکه ایمنی که در اثر ابتلا به کرونا در افراد ایجاد می شود بسیار ضعیف تر از ایمنی است که واکسن ایجاد می کند.

در ادامه سید مسعود خاتمی نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مبلغ ۵۰ میلیارد تومان تخصیص یافته از سوی دولت دوازدهم برای بیمارستان ایت الله گلپایگانی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است، گفت: با نظارت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در یک پروسه قانونی این اعتبار صرف تأمین تجهیزات و بروز رسانی این بیمارستان می‌شود تا به مردم منطقه خدمات بهتری ارائه شود.

وی همچنین گفت: طرح واکسیناسیون کرونا برای مشاغلی که روزانه با مردم سر و کار دارند اجباری است.