بازدید سرپرست دانشگاه از بیمارستان شهدای لنجان/ضرورت احداث بیمارستان جدید ۲۸۵ تختخوابی برای شهرستان

عصر روز پنج شنبه سیزدهم آبان ماه، سرپرست دانشگاه  به همراه فرماندار و نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان شهدای لنجان بازدید و از نزدیک به بررسی مسایل و مشکلات بیمارستان پرداختند.

دکتر شیرانی در بازدید از بخش های مختلف بیمارستان، طی سخنانی، ساخت بیمارستان  ۲۸۵ تختخوابی برای شهرستان لنجان را از جمله برنامه‌ های مهم و ضروری برای مردم شهرستان عنوان کرد.

وی همچنین در خصوص کمک به ساخت بیمارستان جدید، مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی قول مساعد داد.

در این بازدید دکتر محمد سوداوی رییس بیمارستان نیز راه اندازی بخش NICU در بیمارستان را در جهت رفع دغدغه اعزام نوزادان و مادران پرخطراعلام نمود و افزود: در آینده ای نزدیک، در راستای ارتقای شاخص های درمانی، شاهد راه اندازی بخش MRI در بیمارستان شهدای لنجان خواهیم بود.