بازدید رییس و مسئولین دانشگاه از پروژه عمرانی بهداشتی درمانی شهرستان بویین‌میاندشت

سه شنبه 26 بهمن ماه، دکتر شیرانی رییس دانشگاه به همراه جمعی از مدیران و کارشناسان دانشگاه و همچنین شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین و میاندشت از محل احداث بیمارستان محلی که تشریفات و مقدمات فنی و قانونی آن به اتمام رسیده بازدید نمود.

طی این بازدید مسئولین ضمن اعلام پشتیبانی و حمایت دانشگاه از پروژه و ضرورت انجام سریع آن، جهت انجام هر چه زودتر پروژه ساخت و تجهیز این بیمارستان قول مساعدت و همکاری دادند.

در ادامه رییس دانشگاه با حضور در مرکز شبانه روزی و مرکز کرونای شهرستان بویین میاندشت، ضمن تبریک ولادت حضرت علی(ع) و خسته نباشید به پرسنل، طی گفتگویی با درجریان قرار گرفتن مشکلات و کمبود تجهیزات این مرکز، راهکارها و پیشنهاداتی را ارایه و قول رسیدگی به این مسایل را داد.