بازدید رییس دانشگاه از شهرک سلامت/افزایش ظرفیت توریسم سلامت در اصفهان با توان بخش خصوصی

شنبه 11 تیرماه، رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مشاور اجرایی رییس دانشگاه، معاونین درمان و آموزشی دانشگاه و دیگر مسئولین دانشگاهی از شهرک سلامت اصفهان بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید مشاور اجرایی رییس دانشگاه طی سخنانی استان اصفهان را از ظرفیت بالایی در زمینه گردشگری و توریسم سلامت عنوان نمود و گفت: علی رغم ظرفیت بالای اصفهان در حوزه  گردشگری و جایگاه ویژه دانشگاه در ردیف دانشگاه های مادر و تیپ یک کشور، اما درعرصه توریسم سلامت به خوبی عمل نشده است.

دکتر نورالدین سلطانیان اظهار داشت:  یکی از اهداف اصلی و  پیش روی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  گسترش فعالیت و استفاده از توان و ظرفیت بالای بخش خصوصی در حوزه سلامت است که در این حوزه، شهرک سلامت به عنوان یکی از پیشرفته ترین و بزرگترین بخش های خصوصی،  در حوزه سلامت ورود کرده و شاهد سرمایه گذاری های عظیم و پیشرفت های خوبی در این عرصه هستیم.

وی تاکید نمود: شهرک سلامت  ظرفیت بالایی برای بهره برداری و بهره وری از گردشگری سلامت دارد و قابلیت رقابت در حوزه درمان با کشورهای منطقه و حتی اروپا را نیز دارا می باشد.
مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وظيفه اصلی دولت ها را تامین امنیت و سلامت ذکر کرد و افزود:  بخش سلامت از اهمیت ویژه و جایگاه بالایی برخوردار است و در کشورهای توسعه یافته و نیمه توسعه نیز از توان بخش خصوصی برای رونق خدمات بهداشتی و درمانی استفاده کرده اند که اصفهان طی سالهای گذشته به نسبت مشهد، شیراز و تبریز نتوانسته آن گونه که باید و شاید از توان بخش های مردم نهاد استفاده ببرد.

وی همچنین ناهماهنگی بین بخشی و درون بخشی بین دستگاه های متولی گردشگری مانند میراث فرهنگی، شهرداری‌ها و ارشاد، عدم تعاملات  بین سرمایه گذاران و دستگاه های دولتی و همچنین فقدان یک رهبری واحد بین بخش خصوصی و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را از جمله عوامل عقب افتادن اصفهان از توسعه توریسم سلامت برشمرد.

دکتر سلطانیان افزود: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای گسترش توریسم سلامت از تمامی دستگاه های مردم نهاد و سرمایه‌گذاران  بخشهای خصوصی دعوت به عمل می آورد.

مشاور اجرایی رییس دانشگاه در پایان سخنان خود تصریح نمود: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از هرگونه مساعدت وحمایت در مسیر اعطاء مجوز و تسهیل روند عملیاتی کردن طرح توسعه توریسم سلامت در استان فروگذار نخواهد نمود.

گفتنی است در بازدید دو ساعته مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از شهرک سلامت، مقرر شد بخش خصوصی در تامین و خرید تجهیزات پزشکی به بخش دولتی کمک نماید و بخش دولتی نیز در اعطای مجوز و اعمال تعرفه های بخش خصوصی در شهرک سلامت مساعدت های لازم را انجام دهد.

شایان ذکراست شهرک سلامت اصفهان شامل چهار فاز می باشد که فاز نخست آن شامل ۳۶ کلینیک تخصصی، مرکز جراحی محدود، بازتوانی قلب، گوارش، مرکز باروری و ناباروری رویش و پویش، پاراکلینیک ها شامل مرکز پزشکی هسته ای، تصویربرداری، آزمایشگاه جامع و ژنیتیک، کلینیک طب کار و کلینیک درد است، همچنین هتل ۵ ستاره جهت اقامت گردشگران سلامت و بیمارستان درحال ساخت می باشد.