افتتاح و کلنگ زنی چندین پروژه بهداشتی درمانی شهرستان لنجان توسط وزیر بهداشت

در جریان سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون بهداشت وزارت متبوع به اصفهان، در روز پنج شنبه 28 بهمن ماه، چندین پروژه بهداشتی درمانی شهرستان لنجان، از جمله مرکز جامع سلامت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و مرکز اورژانس پزشکی، توسط مقام عالی وزارت مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفت.

همچنین کلنگ احداث مرکز تصویربرداری(رادیولوژی، سونوگرافی و ماموگرافی) در زمینی همجوار با مرکز جامع سلامت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی توسط وزیر بهداشت به زمین زده شد.

در ادامه طی مراسمی کلنگ توسعه بیمارستان ۲۸۵ تختخوابی شهدای لنجان بازیر بنای 45 هزار متر مربع، بمنظور توسعه خدمات درمانی شهرستان لنجان، در محل پروژه واقع در ضلع شمالی بیمارستان فعلی، توسط دکتر عین الهی وزیر بهداشت به زمین زده شد.
ضرورت طرح توسعه بیمارستان بجهت صنعتی بودن لنجان و نیاز جمعیتی شهر و موقعیت جغرافیایی دیده شد.

-خودکفایی در بیشتر  رشته های پزشکی از دستاورد بزرگ انقلاب است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قبل از انقلاب بیشترین خدمات بهداشتی و درمانی بدست پزشکان هندی و بنگلادشی بود که بعد انقلاب در بیشتر رشته های پزشکی به خودکفایی رسیدیم که بعنوان بزرگترین دستاورد انقلاب می‌توان از آن یاد کرد.
دکتر عین الهی در مراسم کلنگ زنی طرح توسعه بیمارستان شهدای لنجان اظهار داشت: در گذشته برای دریافت کمترین خدمات با پرداخت هزینه های گزاف باید به خارج از کشور می‌رفتند اما امروز از بهترین و با کیفیت ترین خدمات بهداشتی و درمانی برخورداریم.
وی با بیان اینکه بدنبال ایران قوی هستیم، ادامه داد: شاید 40 سال پیش کسی ایران را نمی شناخت اما امروز ایران یعنی حاج قاسم سلیمانی  و شهید حججی و دانشمندان برجسته ای که هر یک  در قوی کردن ایران و دست یابی به آرمان ها و انقلاب نقش موثری داشتند.
وزیر بهداشت گفت: در حوزه درمان  کرونا خیلی قوی و پیشرفته هستیم و این در حالی که هم اکنون در کشورهای اروپایی شاهد مرگ 2 تا 3 هزار نفری هستیم.
وی بیان داشت: فصل جدیدی از پیروزمند انقلاب را در سطح کشور شاهدیم و مردمی همیشه در صحنه که با همان قدرتی که هشت سال جنگ تحمیلی را با سربلندی طی کردند در زمان تحریم نیز سختی ها را به جان خریدند.

مردم لنجان نیازمند بالاترین و بهترین خدمات بهداشتی و درمانی هستند که در این راستا طرح توسعه بیمارستان شهدای لنجان کلنگ زنی شد و تمام مصالح آن ایرانی است.
استان اصفهان نگین درخشان کشور هست و حماسه و ایثارگری های که مردم این شهر و بوم در دفاع مقدس و پس از آن داشتند را هیچگاه از یاد نمی‌بریم و از آن جمله به شهید خرازی می‌توان اشاره کرد و پس از آن شهید حججی الگوی تمام عیار از شهدای مدافع حرم است.