افتتاح ساختمان جدید پایگاه اورژانس ۱۱۵ سه راهی جندق/ بهره برداری از دو پد بالگرد اورژانس هوایی اصفهان

همزمان با آغاز ایام الله دهه فجر،یکشنبه 12 بهمن ماه، ساختمان جدید پایگاه اورژانس 115 سه راهی جندق از توابع شهرستان خوروبیابانک با حضور دکتر رضایی استاندار اصفهان و دکتر چنگیز ریس دانشگاه افتتاح و به بهره برداری رسید.

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان در این خصوص گفت: پایگاه سه راهی جندق حدود سال 1390 تاسیس شد اما تا مدتی پیش در یکی از ساختمانهای اداره راه و شهرسازی خوروبیابانک مستقر بود.

دکتر راستین تصریح کرد: خوشبختانه سال گذشته خَیری به نام ولی الله اسماعیلی از خیریه علی ابن موسی الرضای اصفهان برای احداث ساختمان این پایگاه اعلام آمادگی کرد و کلنگ احداث آن در همان زمان بر زمین زده شد؛ احداث این ساختمان با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان از محل کمک های خیریه حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) به پایان رسید و به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تحویل داده شد.

ویخاطرنشان کرد: تجهیزات زیستی و رفاهی این پایگاه نیز با هزینه ای بالغ بر 50 میلیون تومان از محل امور خیریه مرحوم حاج محمد باقر واحدی (پمپ بنزین جندق ) خریداری و به پایگاه تحویل داده شد.

• بهره برداری از دو پد بالگرد اورژانس هوایی اصفهان در دهه فجر امسال

شایگان مقدم مسئول اورژانس هوایی فوریت‌های پزشکی اصفهان گفت: اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان به مناسبت ایام الله دهه فجر امسال از  دو پد بالگرد اورژانس ۱۱۵ دهاقان و لای‌بید بهره برداری می کند؛ احداث پد بالگرد ورزنه، کوهپایه و رامشه نیز به مراحل پایانی نزدیک شده و به زودی افتتاح و بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: پد بالگرد اورژانس دهاقان در ورودی شهر در مجاورت یک مجتمع تفریحی و پد لای بید در ورودی شهر کنار شهرداری لای بید واقع شده است؛ طبق استاندارد تعریف شده اطراف هر پد بالگرد بایستی یک محوطه ۲۰۰ در ۲۰۰ مترمربع فضای باز قرار داشته باشد؛ اندازه فضای اصلی پد نیز دایره ای به قطر ۳۶ متر است.
شایگان مقدم تصریح کرد: پد بالگرد ورزنه در ورودی این شهر جنب مسکن مهر  در نزدیکی بیمارستانِ درحال ساختِ این شهر، پد کوهپایه در جاده اصفهان- نایین کنار فلکه اصلی ورودی شهر و پد رامشه در ورودی شهر روبروی پمپ CNG واقع شده است.
وی خاطرنشان کرد: پد دهاقان با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیون تومان، لای بید با هزینه ۳۰۰ میلیون و پدهای ورزنه و کوهپایه و رامشه نیز با اعتبار ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان از صفر تا صد به همت شهرداری های این مناطق احداث شده اند.
مسئول اورژانس هوایی فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: تلاش برای احداث و به روزرسانی پدهای بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی در استان اصفهان از آبان ماه سال ۹۷ آغاز شده و تاکنون تعداد ۱۲ پد به بهره برداری رسید و ۲۰ هلی پد نیز در حال ساخت است که از این تعداد دو پد در دهه فجر امسال افتتاح و به بهره برداری می رسد.
شایگان مقدم افزود: در این مدت پدهای بالگرد بیمارستان الزهرا (س)، بیمارستان ۹ دی خمینی شهر، حسن آباد جرقویه، مجتمع فولاد مبارکه، هلال احمر ابیازن نطنز، بیمارستان میمه، هرند، منظریه شهرضا، کمربندی زیار،  زواره و کهرویه شهرضا به طور کامل به بهره برداری رسیده اند.
وی یادآور شد: اورژانس هوایی فوریت‌های پزشکی استان اصفهان در ۱۰ ماهه امسال، ۳۳ عملیات امدادرسانی را انجام داده و ۵۳ بیمار و مصدوم را پس از انجام اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان های سطح استان منتقل کرده است.