افتتاح خوابگاه خواهران ابن سینا (ویژه دانشجویان بین الملل)

سه شنبه 7 دی ماه، خوابگاه خواهران ابن سینا (ویژه دانشجویان بین الملل)، طی مراسمی با حضور دکتر شاهین شیرانی سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین آموزشی و دانشجویی فرهنگی و همچنین تعدادی از مدیران دانشگاه مورد افتتاح قرار گرفت.

در این مراسم دکتر شاهین شیرانی ضمن تقدیر از تلاش جهادگونه کلیه افرادی که نقش بسزایی در بازسازی و راه اندازی این خوابگاه برعهده داشتند، از زحمات دکتر محمد رضا صبری معاون اسبق آموزشی دانشگاه تشکر نمود و افزود:  با توجه به پیش رو بودن سالروز شهادت الگوی جهاد حاج قاسم سلیمانی، امیدوارم بتوانیم کارهای جهادی این بزرگوار را الگو و منش خود قرار دهیم و تمام نیروی خود را برای سربلندی ایران اسلامی به کار ببندیم.

وی افزود: خدا را شاکریم که به برکت افتتاح این مجموعه می توانیم  بخش زیادی از مشکلات دانشجویان بین الملل در بخش اسکان را برطرف نماییم.

دکتر محمدرضا صبری معاون آموزشی اسبق دانشگاه نیز طی سخنانی شروع به بازسازی این خوابگاه را از اردیبهشت ماه سال جاری و پایان آن را 6 دی ماه عنوان کرد که این موفقیت حاصل پیگیری و زحمات شبانه روزی مسئولین معاونت آموزشی، آموزش بین الملل و گروه دفتر فنی دانشگاه می باشد.

وی افزود: برای ما باعث افتخار است که اساتیدمان به این خودباوری رسیدند که می توانند کلاسهای فراگیران خارجی را به زبان انگلیسی تدریس نمایند، از طرف دیگر در شرايط جهاني شدن اقتصاد، فرهنگ و فناوري، جذب دانشجويان خارجي موجب مشارکت فعال در روند جهاني توليد علم و تسهيل انتقال فناوري و غني شدن فرآيند آموزش و انتقال فرهنگ شیعه ایرانی اسلامی مي شود. همچنین با الطاف الهی بعد از دوسال تلاش شبانه روزی موفق به کسب رتبه سوم کشوری در جذب دانشجویان بین الملل شدیم.

دکتر صبری در پایان سخنان خود با اشاره به 350 نفر تعداد دانشجویان شهریه پرداز بین الملل که از 12 ملیت در مقاطع مختلف تحصیلی، مشغول به تحصیل می باشند ، گفت: با توجه به استقبال بی نظیر دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیاز به تاسیس خوابگاه های بیشتری احساس می گردد که با مساعدت و همکاری رئیس دانشگاه این مهم هم انجام می پذیرد.

شایان ذکر است این خوابگاه در زمینی به وسعت 2541متر مربع و زیربنای 2541 متر مربع با هزینه ی بازسازی بالغ بر 89 میلیارد ریال واقع در خیابان هزار جریب اصفهان می باشد.

همچنین این خوابگاه دارای ظرفیت 113دانشجو می باشد که در دو بلوک سه طبقه، بلوک اول در هر طبقه ، 7 اتاق 2 تا 3 نفره  و در بلوک دوم در هر طبقه 9 اتاق 1 تا 2 نفره در نظر گرفته شده است، احداث گردیده است.