اصفهان در شرایط پیک آنفلوانزا قرار ندارد/یک میلیون نفر واکسن کرونا دریافت نکرده اند

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بر اساس آخرین گزارش‌ها و اطلاعات موجود، این استان در زمان حاضر در شرایط هشدار و پیک بیماری آنفلوآنزا قرار ندارد.

دکتر پژمان عقدک افزود: جمعیت مراجعه‌کننده به مراکز درمانی به دلیل بیماری آنفلوانزا به‌طور مرتب بررسی می‌شود و اگر نسبت به شرایط مشابه روزها یا سال گذشته، تفاوت جدی و زیادی داشته باشد، شبکه بهداشت نسبت به آن هشدارهای لازم را می‌دهد و اقدامات مقتضی انجام می‌شود.

وی بابیان اینکه در زمان حاضر پیک آنفلوانزا در استان اصفهان وجود ندارد، اظهار داشت: واکسن آنفلوانزا از اوایل مهر امسال در بخش‌های دولتی و خصوصی استان توزیع شد و تاکنون حدود ۸۵ هزار نفر آن را تزریق کرده‌اند.

دکتر عقدک با اشاره به اینکه در دوران قبل از کرونا، هرچند سال یک‌بار با پیک بیماری آنفلوانزا مواجه می‌شدیم، خاطرنشان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا به دلیل رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، شدت این بیماری و موارد دیگر مانند سرماخوردگی و سینوزیت به‌شدت کاهش‌یافته است.

وی بابیان اینکه همان موارد بهداشتی که برای کرونا باید رعایت شود درباره پیشگیری از بیماری آنفلوانزا نیز باید انجام شود، تأکید کرد: اطلاع‌رسانی‌های لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در صورت بروز تغییر جدی در موارد ابتلا به آنفلوانزا صورت می‌گیرد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره شیوع بیماری سرخک نیز گفت: تاکنون گزارشی در این زمینه در استان به من نرسیده است، هرچند هرسال در برخی مناطق موارد انگشت‌شماری از این بیماری مشاهده می‌شود که طبیعی است.

دکتر عقدک با اشاره به اجرای طرح "شهدای سلامت" از اول آذر در استان اصفهان به‌ منظور افزایش پوشش واکسیناسیون کرونا، افزود: امیدواریم با همکاری مطلوب بین بخش‌های مختلف و مردم، میزان پوشش واکسیناسیون در استان بازهم ارتقا یابد.

مسئول بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز گفت: تمایز بین کرونا و آنفلوانزا فقط از طریق آزمایش قابل تشخیص است و توصیه می شود افراد به محض درگیری با علائم مشابه سرماخوردگی، بهداشت فردی و استفاده از ماسک را جدی بگیرند و به مدت دو هفته در منزل بمانند، تا زمانیکه بیماری آنفلوانزا در استان شیوع پیدا نکند واکسن این بیماری کارساز خواهد بود.

دکتر رضا فدایی با اشاره به اینکه هنوز یک میلیون نفر در استان اصفهان دز اول واکسن کرونا را دریافت نکرده اند، گفت: تاکنون حدود 77 درصد در استان اصفهان دز اول واکسن کرونا را دریافت کردند و حدود 62 درصد هم هر دو دز واکسن را دریافت کردند. تاکنون حدود 6 میلیون و 100 هزار تزریق واکسن کرونا در سطح استان اصفهان انجام شده است.

مسئول بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز یک میلیون نفر در استان اصفهان واکسن کرونا را دریافت نکرده اند با طرح های سیار درصدد هستیم به افراد شناسایی شده واکسن کرونا تزریق شود.