اجرایی شدن ۹۵ درصد از مصوبه‌های ستاد مقابله با کرونا در استان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نشست ستاد استانی مبارزه با کرونا طی سخنانی گفت: روزانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰  بیمار  مشکوک و مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری می شوند و نیمی از این تعداد بیمار بستری شده در بخش مراقبت های ویژه با دستگاه های تنفس مصنوعی نفس می کشند.

دکتر بهروز کلیدری در این نشست که 24 تیرماه در استانداری اصفهان برگزار شد، ظرفیت بستری مبتلایان در مراکز درمانی ریفرال کرونا را در حال تکمیل اعلام نمود و افزود: اگر روند ابتلا به ویروس ادامه یابد، از ابتدای شهریورماه از مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) اصفهان هم برای ارائه خدمات استفاده می شود.

وی در ادامه گفت: ماسک پارچه ای باید به صورت استاندارد و انبوه تولید شود و همچنین با توجه به شیوع آنفولانزا در پاییز باید کیت های تشخیص این بیماری هم تهیه و در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.

افزایش شیب ابتلای کرونایی در اصفهان ناشی از رفتار شهروندان بی‌تفاوت

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به افزایش شیب ابتلا به بیماری کرونا در استان گفت: بی‌تفاوتی برخی مردم نسبت به شیوع دوباره کرونا بر سرعت شیب ابتلا به این بیماری افزوده است.

وی با اشاره به جدی نگرفتن این بیماری توسط برخی از افراد جامعه هشدار داد: اگر مردم به رعایت توصیه‌های بهداشتی در باره زدن ماسک، گرفتن فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور در تجمعات و مراسم عروسی و عزا اقدام نکنند وضعیت بسیار نامناسب خواهد شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بنا به دستورات ستاد ملی مدیریت کرونا، در حال حاضر برگزاری مجالس عزا و و عروسی ممنوع اعلام شده است و در صورت افزایش آمار ابتلا و مرگ و میر محدودیت‌ها شامل مراکز تفریحی و ورزشی نیز خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات بسیاری در دانشگاه و ستاد کرونا در استان گفت: اگر در روزهای آینده روند صعودی بیماری به همین شکل باشد بطور قطع یکی از پیشنهادهای دانشگاه علوم پزشکی اعمال درصدی از محدودیت‌ها برای مدتی مشخص در مرکز استان خواهد بود.

گفتنی است معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان از اجرایی شدن نزدیک به ۹۵ درصد از مصوبه‌های ستاد مقابله با کرونا در این استان خبر داد.

حجت‌الله غلامی گفت: ۳۷ نشست ستاد مقابله با کرونا تاکنون در استان برگزار شده که در مجموع ۴۲۵ مصوبه داشته و همه مصوبه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی آن به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ شده است.

وی تصریح کرد: در ۱۵ روز گذشته میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ضعیف شده و به نزدیک ۶۰ درصد رسیده است که بطور قطع وضعیت خوبی برای استان نیست و همه مردم باید مسائل بهداشتی را بطورکامل رعایت کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان اضافه کرد: در نشست ستاد استانی کرونا قرار شد همه اصناف، واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی از سوی کارشناسان بهداشت و درمان و بازرسان ویژه استانداری بازرسی شوند.

وی تصریح کرد: برای آن که گرفتار کرونا نشویم، درخواست ستاد از ‌مردم و دستگاه‌های اجرایی این است که رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را در جمع‌های چند نفره مورد توجه ویژه قرار دهند.

حجت‌الله غلامی اظهار داشت: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون نزدیک به ۹۰۰ هزار بازرسی از واحدهای صنفی، تولیدی و صنعتی استان انجام که در ۳۰ هزار مورد به صدور اخطار منجر شده است و ۴۰ هزار واحد نیز اخطار کتبی گرفته‌اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان تاکید کرد: شدت بازرسی‌ها در همه شهرهای استان بویژه کاشان، آران و بیدگل، نجف‌آباد، شهرضا و سایر نقاطی که وضعیت حاد دارند، بصورت ویژه ادامه پیدا خواهد کرد.